SKVR Fotografie Basis Digitaal: opdracht 1

Ik heb in de loop der jaren een grote CD-collectie opgebouwd. Mijn vrouw kwam op het idee om die collectie als achtergrond te gebruiken. Mij leek het leuk om dan met mijn koptelefoon op de foto te gaan. Dat weekend was er een documentaire op TV over het album Nevermind van Nirvana. Ik besloot die muziek maar weer eens van stal te halen…

Met een statief, afstandsbediening, camera en mijn laptop ging ik aan de slag. De laptop gebruik ik om de foto’s direct te kunnen bekijken en bekijken In mijn camera heb ik een eye-fi kaartje die de foto’s via wifi naar mijn laptop verstuurt.

Na een uur poseren en spelen met licht had ik voldoende foto’s. Toen kwam voor mij een moeilijke stap: het uitzoeken van de foto’s. Ik had net Apple’s Aperture aangeschaft en die kan daar goed bij helpen. Met het uitdelen van een tot vijf sterren kwam ik uiteindelijk tot een beperkt setje foto’s. Deze heb ik af laten drukken bij de HEMA op 20×30 formaat. Ben benieuwd naar de reactie 😉

Opdracht zelfportret

Van deze opdracht zal ik geen foto’s online plaatsen.

Beste foto’s SKVR cursus

(zonder foto’s van personen)

[AFG_gallery id=’3′]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *